2012. július 31., kedd

Miért...??

Noel azóta jól van,a betegségéhez képest. Sajnos nagyon sok mindenből kimarad szegényke,nem vihetjük strandra,játszótérre,de még az udvarra se játszani napközben. Csak ha lehűlés van,vagy kora reggel,vagy késő este,amikor már nincs ez a nagy meleg. Mert ha kint van,10 perc múlva már lázas lesz és akkor össze esik. :(

Nem sétálhat utcákon át,mivel nem tud, az egyensúlyzavara miatt. Ami nem nagyon akar neki javulni,pl.még sosem láttuk szaladni és mindjárt 3 éves. :(

Ami most felbosszantott,hogy még májusban csináltattunk neki egy ortopéd kis cipőt,ami talán jobban tartaná a lábacskáját,mint ezek a bolti áruk. Elmentünk Szolnokra,ott várt bennünket ,(meg még a többi hasonló sérült kisgyermeket) egy szuper cipész,aki levette a lába méretét és kérte,hogy írassuk fel a cipőt vényre,mert azáltal tudják majd legyártani.
Örültünk neki,hogy kész lesz és majd hátha segíti a járását. Felírattuk egy ortopéd orvossal,(mi ugye nem értünk ehhez,ezért orvos az orvos!) és el postáztuk Pestre a vényt.
Nem sokkal ezután vissza jött a recept,hogy az orvos nem jól  töltötte ki,javítsa már ki,mert így nem adják ki a cipőcskét. Jó,oké,nagy nehezen elértem a dokit, (két napig keresgéltem hol itt hol ott),mire mondja,hogy nem érti mit nem írt fel Ő jól,ilyen még nem volt,de akkor vigyük vissza a receptet és kijavítja.
Egy hét múlva vissza vittük  a receptet,nagy kínlódás  árán kijavította,majd újra elpostáztam Pestre a cipésznek.
Nemrég kaptam egy telefont a cipésztől,hogy annyira sajnálja,meg már Ő szégyenli  a dolgot,de megint nem jó a recept!!!

Hát ki érti ezt??!!! Elvileg nem most kezdte az ortopéd doki a szakmát,neki kell érteni mit hogyan ír fel és megint nem jól csinálja meg!!! Most megint keressem fel,vágjak jópofát mindenhez,hallgassam végig a flegmáskodását,könyörögjek és magyarázzam el neki,hogy mit hova írjon?! És újra adjam postára,persze minden egyes ilyen "akció" 2 hétbe telik!!

Sajnos kész röhej ez a magyar egészségügy !! És ami nem mellékes,lehet hogy már nem is jó rá a cipő,hiszen május óta csak nőtt a lába!! Ha így lesz,akkor oda ajándékozzuk másnak!!

No comment!!!!!