2018. augusztus 15., szerda

Boldogságos Születésnapos Nagyfiú!

Eltelt még egy év, Noelke 9 éves lett. Ilyenkor elgondolkozom, hogy más 9 éves kisfia, kislánya, micsoda nagy gyerek már, szinte félig önálló, iskolába jár, biciklizik, focizik... és még mennyi minden olyan dolog van, amit sajnos Noel nem tud csinálni, talán soha nem is fogja tudni.

Viszont örülünk, hogy a betegségéhez képest aránylag jól van, értem ezzel azt, hogy tudja kik a szülei, ki a testvére,vagy tud inni pohárból, eszik aránylag egyedül. Ami másoknak olyan természetes  nekünk csoda.


Beszéljünk kicsit a mostani állapotáról.
12 hét roham mentesség után, újra kezdődtek a rohamok. Mivel az augusztus rettentő meleg, valószínű, hogy ennyit bírt a szervezete, ezt a hőséget már nem bírja elviselni. De az is lehet, hogy kezd hozzá szokni a Diacomithoz, ami februárban lett neki bevezetve... Most próbálunk emelni a gyógyszerét, és meglatjuk.

Nemsokara kezdődik az ősz, a tél, aki megintcsak rengeteg aggodassal fog járni. Már lassan el kell kezdeni a vitaminokat szedni, hátha érünk el valamit velük.

Mindent össze vetve, igyekszik Noi minden nap jól lenni, sok örömet okozni, most viszont mi okoztunk neki hatalmas meglepetést, egy kis traktorral,ami akkumulátoros. Sajnos Ő se biciklizni nem tud, semmilyen pedálos dolgot nem tud hajtani, olyan gyengék a lábai. És hogy ő se maradjon ki mindenből az életben, megérdemelte ezt a szülinapi ajándékot.

Jövő hónapban újabb kontroll. Fogadjátok sok szeretettel ezt a pár fotót.